Лидерът на БСП-Пловдив с реакция във фейсбук относно отказа на Търговския

...
</TD
>Лидерът на БСП-Пловдив с реакция във фейсбук относно отказа на Търговския
Коментари Харесай

Иван Петков: Панаирът е един от символите на Пловдив и никой няма право да го получава като подарък

Лидерът на БСП-Пловдив с реакция във фейсбук по отношение на отказа на Търговския регистър да впише варненските акции в " Пълдин туринвест "

Уважаеми съграждани, българският съд и кмета отхвърлиха да защитят ползите на пловдивчани, само че в Търговския указател през днешния ден нямаше отпускари!

Длъжностното лице по регистрацията ОТКАЗА да почете настояването на лицето да му бъде възложен едноличен надзор над Панаира! Случват се и чудеса!

В Търговския указател е установен опитът на лицето да се възползва от остаряла оценка на движимости лица от 2021 година, която прави оценка активите по към този момент неактуални парични стойности. В отхвърли е категорично посочено и едно смущаващо събитие: в остарялата оценка активите са със занижена парична стойност, евентуално с милиони левове, като в нея са посочени странни причини за съществуването на изключителна епидемиологична конюнктура и наложени от държавното управление ограничаващи ограничения през 2021 година

Оставям на вас да прецените дали тези причини са съответни или са употребявани като подправени доводи, с цел да се оправдае целенасоченото ощетяване на Община Пловдив. Ситуацията тук е меко казано скандална!

Друга причина за отхвърли е, че не са показани доказателства, че следеното от лицето сдружение фактически има 16 314 400 броя елементарни безналични поименни акции с право на глас от капитала на " МЕЖДУНАРОДЕН ПАНАИР ПЛОВДИВ " АД, благосъстоятелност на Община Варна.

Липсват показани каквито и да е документи за това, издадени от Централния депозитар. Това събитие слага под подозрение всички осъществени дейности от Община Пловдив и Община Варна до този миг.

След като сте прочели написаното до този миг, разумно е всички да си зададем няколко въпроса:

Защо Община Пловдив и кметът отхвърлят да защитят пловдивчани?

Защо всички горепосочени пропуски не са видяни от Общинския съвет в гр. Пловдив до този миг?

Защо Окръжен съд – Пловдив първо отхвърляше да гледа делото против лицето с претекстове, разказващи ни японски приказки (това не е смешка!), а по-късно позволи завладяването на Панаира с лека ръка?

Защо само длъжностните лица по регистрацията в Търговския указател се осмелиха да напишат в своя отвод очевидното за всички нас – Царят е гол!

Всички тези въпроси евентуално припомнят на доста от нас за сюжетите от книгите на писателя Джон Гришам, множеството от които се развиват като драма със правосъден и корупционен детайл. Живеем в забавни времена...

Ние от Българска социалистическа партия настояваме напъните на българските институции да спрат завладяването на Панаира да бъдат подкрепени с всички законови средства! Битката с олигархията не е завършила. Отказът на длъжностното лице по регистрацията не е финален и предстои на обжалване пред Окръжен съд – Пловдив. Ако такова дело бъде формирано, дали кметът отново ще е в отпуск? Дали Общинският съвет в гр. Пловдив ще остане безразличен?

Трябва публичен напън, с цел да принудим управниците да заемат позицията на пловдивчани! Ние от Българска социалистическа партия още веднъж заявяваме нашето непоколебимо разбиране, че Панаирът е един от знаците на града ни и би трябвало да остане на пловдивчани. Никой няма право да го получава като подарък!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР